Terug  
     
  Workshop Houding en Fit(ness)  
     
  28 November 2018


Workshop Houding & Fit te paard 

Een unieke workshop in zijn soort! Onder begeleiding van dressuuramazone en Centered Riding instructrice Marloes Oldenhuizing krijg je een priveles op de bewegingssimulator Joker en samen met personal trainer Erwin Loomeyer ga je op zoek naar de juiste oefeningen die passen bij jouw lichaam. Tijdens deze avond worden de deelnemers opgesplitst in twee groepjes die elkaar afwisselen

MARADO’S JOKER
Wat maakt een ritje op deze bewegingssimulator nou zo bijzonder? Op Marado’s Joker stuur jij als ruiter de bewegingen aan. Hierdoor leer jij om met de gangen van jouw paard mee te bewegen. Hij werkt niet elektrisch, maar mechanisch. Dit betekent dat je Joker zelf in beweging brengt. Hierdoor ga je bewegingen voelen die realistisch zijn aan de bewegingen van een echt paard. Maak jij de juiste bewegingen, gebruik je de juiste spieren, is je ademhaling oke en is je houding correct, dan zal dit paard gehoorzaam elke gang exact simuleren. Maar zit je te veel achter- of voorover, maak je je rug hol, druk je je hakken naar beneden, heb je je handen ongelijk enz. dan krijg je dit paard niet ritmisch aan de praat. Hij houdt je dus echt een spiegel voor, waar jouw ongemakken en beperkingen zitten. Super leerzaam!

Marado’s Joker heeft zijn eigen hoofdstel, verder heeft hij een geschikte rug voor dressuur, spring en veelzijdigheid zadels. Zo kun je dus op jouw eigen vertrouwde zadel aan de gang. Neem dus je eigen zadel mee!

PERSONAL TRAINING
Naast dat we ons paard fysiek, mentaal en emotioneel willen trainen, is het minstens zo belangrijk dat wij ook aan onszelf werken op deze drie niveaus om samen met ons paard in harmonie te kunnen zijn. Erwin Loomeyer is al ruim 25 jaar werkzaam in de sport als bedrijfsleider en personal trainer en rijdt zelf sinds 2 jaar paard. Hij kent het menselijke lichaam als geen ander en voelt veilloos aan waar jouw beperkingen maar vooral mogelijkheden zitten. Door verschillende invalshoeken en oefeningen laat hij je je eigen lichaam en geest op een heel andere manier ervaren. Bewustwording maar soms ook zeker een confrontatie.
 
Je investering voor deze avond is 45,- inclusief btw en 3 uren van je leven. Daarvoor krijg je een schat aan kennis en ervaringen terug, ontmoet je prachtige mensen en  zorgen we er voor dat je niets tekort komt. Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers. Aanmelden kan via info@femkedolle.nl en is definitief na ontvangst betaling. Zorg dat je niet te lang wacht, want vol is vol!
 
***Femke Dölle is gecertificeerd Horsemanship & Freestyle instructrice. Haar missie is om de mensenwereld voor het paard aangenamer te maken. Zij geeft priveles, cursussen en diverse lezingen en workshops om zoveel mogelijk kennis te delen.***
 
     
| MFC De Beijer | Rinsumageast | 0511 421998 | www.mfc-debeijer.nl |