Terug  
     
  Try-out concert Joy for People gospelchoir  
     
  2 December 2018


Net als de afgelopen jaren dit jaar ook weer een try-out concert van gospel choir Joy for People.  Deze vindt plaats op zondag 2 december om 19.30 uur in MFC de Beijer.

Dit voorafgaande aan de reeks kerstconcerten die op verschillende plaatsen zullen worden gegeven.

'Een wereld van verschil'

 
'Een wereld van verschil'
 

Dit jaar heeft het programma de titel ‘Een wereld van verschil’ gekregen. In deze reeks concerten wil Joy for People stilstaan bij de vraag in wat voor wereld we eigenlijk leven.

Een wereld waarin het soms lijkt, dat wij als mensen niet meer aan elkaar denken maar onszelf vooropstellen. Hoe gaan wij met onze aarde om? Een aarde die ons gegeven is en waar wij liefdevol mee om zouden moeten gaan. Wat voor rol hebben wij daarin en wat heeft de geboorte van ons levend voorbeeld “Jezus” hiermee te maken? Heeft Jezus ons niet voorgedaan hoe wij moeten leven? En waarom maken wij er dan zo’n puinhoop van? Twijfelt u nooit eens aan het verhaal van de kerst? Waar is God als we hem nodig hebben? Toch geeft de geboorte van Jezus ons hoop. Hoop voor de toekomst voor ons en de wereld. Maar dat wil niet zeggen dat wij achterover kunnen gaan leunen. Wij kunnen wel degelijk een verschil maken. Een wereld van verschil. Het kindje in de kribbe maakt het verschil.


 
     
| MFC De Beijer | Rinsumageast | 0511 421998 | www.mfc-debeijer.nl |