Terug  
     
  Lezing natuurlijke huisvesting voor paarden  
     
  11 December 2018


Lezing natuurlijke huisvesting voor paarden
 
 
Wat betekent het begrip natuurlijke huisvesting en welke invloed heeft dit op het gedrag van ons paard en op ons? Hoe kan ik de leefomgeving van mijn paard natuurlijk inrichten? Welke planten zijn geschikt en eetbaar voor mijn paard?

In een natuurlijke en rustige omgeving voelt een paard zich thuis. Daarbij is de inrichting van erf en weide heel bepalend. Met een gevarieerde inrichting en beplanting kun je een aantrekkelijke en gezonde leefomgeving realiseren. Ontdek mee dat er verrassend veel mogelijkheden zijn om jouw paardenerf natuurlijker in te richten. En dat dit helemaal niet duur of ingewikkeld hoeft te zijn!

Tijdens deze avond vertelt Christel Snoep van Erf en Landschap over een groene en creatieve inrichting van paardenerf en -weide. De avond biedt veel inspiratie en praktische handvatten over o.a. het toepassen van beplanting, aanleg van kruidenranden, poelen en tracks. Via het scherm bezoeken we ook een aantal voorbeeld projecten die je zeker zullen inspireren. Met deze nieuwe kennis op zak kun je aan de slag op eigen erf!

Je investering voor deze avond is € 25,- en ca 3 uren van je leven. Daarvoor krijg je een schat aan kennis terug, ontmoet je prachtige mensen en zorgen we er uiteraard voor dat je niets tekort komt ;-) Aanmelden kan alleen via info@femkedolle.nl. Pas na ontvangst van de betaling is je aanmelding definitief. 

***Femke Dölle is gecertificeerd Horsemanship & Freestyle instructrice. Haar missie is om de mensenwereld voor het paard aangenamer te maken. Zij geeft ruiters privéles, organiseert cursussen en diverse lezingen en workshops om zoveel mogelijk kennis te delen.***
 
 
     
| MFC De Beijer | Rinsumageast | 0511 421998 | www.mfc-debeijer.nl |