Terug  
     
  Lezing natuurlijke voeding voor paarden  
     
  6 November 2018


Lezing natuurlijke voeding voor paarden


Wat eet een paard van nature? Hoeveel heeft het paard nodig? Voeden of vullen we onze paarden? En hoe helpt voeding tijdens je training? Voeding heeft direct invloed op de spijsvertering en gezondheid. En dat niet alleen, voeding heeft  ook impact op de trainbaarheid van je paard, zijn energie, uithoudingsvermogen, spieropbouw, verzuring, blessure gevoeligheid en herstellend vermogen.  Eigenlijk op het hele welzijn van het paard. Tijd om de hedendaagse voeding van paarden eens onder de loep te nemen in relatie tot gezondheid en training.

Natascha Bos van opleidingsinstituut Blauwe Hengst neemt ons tijdens deze lezing mee in het lichaam van het paard en welke invloed voeding daar op heeft. De lezing is voor iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid bij paarden: van eigenaren, verzorgers tot dierenartsen, van hobbyist tot professional. De onderwerpen worden helder en duidelijk uitgelegd zodat je het ook zonder medische basiskennis kunt volgen.
 
Je investering voor deze avond is 35,- inclusief btw en 3 uren van je leven. Daarvoor krijg je een schat aan kennis terug, ontmoet je prachtige mensen en  zorgen we er voor dat je niet uitdroogd ;-) 
Aanmelden kan via info@femkedolle.nl.  Zorg dat je niet te lang wacht, want vol is vol!
 
***Femke Dölle is gecertificeerd Horsemanship & Freestyle instructrice. Haar missie is om de mensenwereld voor het paard aangenamer te maken. Zij geeft priveles, cursussen en diverse lezingen en workshop om zoveel mogelijk kennis te delen.***
*

 
     
| MFC De Beijer | Rinsumageast | 0511 421998 | www.mfc-debeijer.nl |